„O Simfonie de Eleganță și Artă Manuală”

Imaginați-vă o zi însorită la malul mării, briza răcoritoare jucându-se prin părul vostru, iar de soarele strălucitor vă va proteja de o pălărie de plajă din paie, pictată manual – un adevărat statement de stil și unicitate.

 

De aici pornește povestea acestei comenzi, care din dorința de a avea un accesoriu deosebit ce te protejează de soare, am ajuns la o comanda de 500 de pălării implicându-ne într-o super campanie de imagine alături de Beauty One România.

Pălăriile de plajă semnate Julie Jou sunt confecționate din paie naturale, selectate cu grijă pentru a oferi atât durabilitate, cât și confort. Pălăriile au o formă clasică, cu o bor larg, care oferă protecție optimă împotriva razelor UV, creând în același timp o siluetă elegantă și feminină. Borul lat adaugă un aer de sofisticat, asigurându-vă că veți atrage toate privirile pe plajă.

Ce face această pălărie cu adevărat specială este arta picturii manuale. Fiecare pălărie în parte este decorată cu motive unice – de la flori tropicale vibrante și peisaje marine idilice, până la modele abstracte și geometrice. Culorile utilizate sunt vii și rezistente la soare, menținându-și strălucirea și prospețimea chiar și după expuneri repetate la lumina puternică a soarelui.

Pentru un plus de eleganță, pălăriile  sunt decorate cu o fundă mare si o panglică din satin lăsând drept semnătură logoul ”Eximia” simbolizând corpul perfect pregătit pentru plajă.

O pălărie de plajă din paie, pictată manual, nu este doar un accesoriu funcțional, ci și o piesă de artă care reflectă personalitatea și stilul purtătoarei. Fiecare pălărie este o creație unică, îmbinând meșteșugul tradițional cu expresia artistică modernă pentru a oferi o experiență și momente pline de feminitate petrecute sub soare.

 

Parteneri campanie de imagine

Concept: Beauty One România

Foto: Călin Rusu

Make-up: Gabriela Baciu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *